Ryan Hoover – Close Quarters Fighting for MIL/LEO/SEC

Järjestämme yhdysvaltaisen Ryan Hooverin kanssa ainutlaatuisen lähikamppailukoulutuksen turvallisuustehtävissä työskenteleville henkilöille sekä voimankäyttökouluttajille! Koulutus tarjoaa henkeäpelastavia toimintamalleja väkivaltaisiin lähikamppailutilanteisiin. Tämä koulutus on avoin turvallisuustehtävissä työskenteleville henkilöille (Poliisi, Puolustusvoimat, Rajavartiolaitos, Tulli, Yksityinen turvallisuusala) sekä aktiivireserviläisille. Lisätietoa alla:

Designed for Defensive Tactics Instructors and other security professionals, this course will cover:

• Combatives
  • Clinch Fighting (with and without weapons)
  • Ground Fighting
  • Handgun Retention

Overarching principles of the training are progressive resistance, limited solutions for many problems, incidental defense, variable control, de-escalation of force, and more.

Ajankohta:
15. syyskuuta 2019

Koulutuksen järjestäjä
Turvallisuuskoulutukset.fi

Koulutuspaikka:
CrossFit 8000

Espoo, Suomi

Käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa:

• Lähikamppailu
  • Aseellinen lähikamppailu
  • Aseenriistotilanteet
  • Maassa kamppailu
  • Realistinen harjoittelu vastustelevan hyökkääjän kanssa
  • Kokonaistilanteen hallinta
  • Toimintataktiikka

Järjestämme samana viikonloppuna Ryan Hooverin kanssa myös avoimen aseuhkaseminaarin Weapons Defense:  Enhancing Survivability!

Pääkouluttaja
Ryan Hoover

Across the world, Ryan has trained athletes, law enforcement officers, actors and actresses, instructors in various martial arts and self defense styles, and more. He is world renowned as a program developer, trainer, and self-defense professional. He owns two centers in NC.

Osallistuminen:
Koulutus on avoin turvallisuustehtävissä työskenteleville henkilöille (Poliisi, Rajavartiolaitos, Puolustusvoimat, Tulli, Yksityinen turvallisuusala) sekä aktiivireserviläisille.

Hinta:
199€ /osallistuja (sis. alv 24%)

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu koulutukseen lunastamalla kurssipaikka verkkokaupastamme täältä.