Ryan Hoover – Weapons Defense: Enhancing Survivability

Ennennäkemätön mahdollisuus osallistua Suomessa huippuluokan hätävarjelukoulutuksiin Ryan Hooverin johdolla! Turvallisuuskoulutus.fi järjestää syyskuussa 2019 kaksi erillistä koulutusta yhdessä yhdysvaltalaisen huippukouluttajan kanssa. Tämä koulutus on avoin kaikille henkilökohtaisesta turvallisuudesta kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta aiheesta ei tarvitse. Lisätietoa alla:

Learn the Fit to Fight® Defensive Options® approach to the most common threats and attacks involving firearms, edged weapons, and blunt objects.  Participants will learn principles, tactics, and techniques for surviving violent weapons encounters.

Overarching principles of the training are progressive resistancelimited solutions for many problemsincidental defensevariable controlde-escalation of force and more.

14. syyskuuta 2019

Koulutuksen järjestäjä
Turvallisuuskoulutukset.fi

Koulutuspaikka
CrossFit 8000

Espoo, Suomi

Käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa:

• Toiminta veitsiuhkatilanteissa
  • Puolustautuminen lyömäaseita vastaan
  • Toimiminen ampuma-aseita vastaan
  • Realistinen harjoittelu vastustelevan hyökkääjän kanssa
  • Kokonaistilanteen hallinta
  • Toimintataktiikka

Järjestämme samana viikonloppuna Ryan Hooverin kanssa myös lähikamppailuseminaarin turvallisuustehtävissä työskenteleville ja aktiivireserviläisille Close Quarters Fighting for MIL/LEO/SEC

Pääkouluttaja
Ryan Hoover

Across the world, Ryan has trained athletes, law enforcement officers, actors and actresses, instructors in various martial arts and self defense styles, and more. He is world renowned as a program developer, trainer, and self-defense professional. He owns two centers in NC.

Osallistuminen:
Koulutus on avoin kaikille henkilökohtaisesta turvallisuudesta kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta aiheesta ei tarvitse. Kaikilta osallistujilta edellytetään nuhteetonta taustaa.

Hinta:
199€ /osallistuja (sis. alv 24%)

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu koulutukseen lunastamalla kurssipaikka verkkokaupastamme täältä.