Voimankäyttöleiri: Hallintaotteet & maahanviennit

Turvallisuuskoulutukset.fi järjestää turvallisuustehtävissä työskenteleville voimankäytön tekniikkaleirin kahden huippukouluttajan vetämänä! Leiriä saapuu vetämään Kai Koskinen (P.D.F.S.) ja Petteri Kantola (Defendo Green). Luvassa on erittäin monipuolinen leiripäivä hallintaotteiden ja maahanvientien parissa! Tervetuloa leirille!

Teema: Hallintaotteet & maahanviennit
Kouluttajat:
Kai Koskinen & Petteri Kantola
Ajankohta:
maanantai 11.2.2019
Kellonaika:
Paikkakunta:
Jyväskylä (FX Jiu jitsu)
Kesto:
7 tuntia
Hinta:
90€ (hintaan lisätään alv 24%)

Kurssimaksu sisältää koulutuksen, käytettävät materiaalit sekä todistuksen.

Kurssilla tarvittavat välineet: Työtehtävissä tarvittavat vaatteet

Vaatimukset kurssille osallistumiseen:

• Osallistujien on työskenneltävä turvallisuustehtävissä (Poliisi, Puolustusvoimat, Yksityinen turvallisuusala, Rajavartiolaitos, Tulli, Rikosseuraamuslaitos) tai opiskeltava kyseisen alan oppilaitoksessa
  • Nuhteeton tausta
  • Koulutukseen osallistuminen ei vaadi pohjalle itsepuolustus- tai kamppailulajitaustaa vaan myös pelkkä työtehtävien voimankäyttökoulutus riittää

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Kouluttajat:

Kai Koskinen

Aikikenin pääopettaja
P.D.F.S. (Practical Defensive Fighting System) perustaja

Vyöarvot:

• Aikido 5. dan 10.1.2016 Arisue Takao sensei