Arjen turvakurssi (VERKKOKURSSI)

Nyt sinulla on mahdollisuus suorittaa suosittu Arjen Turvakurssi reaaliajassa verkkokurssina! Katso lisää alta:

Koetko tarvetta kehittää turvallisuutta arjessasi, mutta et välttämättä tiedä mitä tehdä? Arjen turvakurssi tarjoaa elintärkeitä, konkreettisia ohjeita ja toimintamalleja uhkaavissa tilanteissa toimimiseen. Tässä koulutuksessa opitaan tunnistamaan, välttämään ja ennaltaehkäisemään ongelmatilanteita sekä toimimaan realistisissa uhkatilanteissa.

Kurssilla ei ole fyysisiä harjoitteita vaan pääpaino on ennaltaehkäisevässä toiminnassa. Arjen turvallisuus ei synny yliluonnollisesta kyvystä toimia itsepuolustustilanteissa vaan se syntyy kyvystä tunnistaa, ennaltaehkäistä ja välttää uhkatilanteita. Eihän autoakaan opetella ajamaan sen takia, että osattaisiin toimia kolaritilanteissa vaan sen takia että kyettäisiin välttämään ja ennaltaehkäisemään ne kolaritilanteet kokonaan.

Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkkokurssina, jossa opetus tapahtuu reaaliajassa kouluttajan sekä muiden kurssilaisten kanssa etäyhteyden välityksellä. Välineiksi etäyhteyteen riittää nettiyhteydellä varustettu älypuhelin tai tietokone. Kurssille ilmoittautuneet saavat tarkemmat osallistumisohjeet sähköpostitse. Todistus koulutukseen osallistumisesta toimitetaan kurssilaisille sähköpostitse.

Hinta: 29€/hlö
Kesto: 3 tuntia

Kouluttaja:
Hemmo Päiveröinen – Turvallisuuskoulutukset.fi

Sisältö:

  • Turvallisuusajattelu
  • Uhkatilanteiden tunnistaminen
  • Uhkatilanteiden muodostuminen
  • Sanaton viestintä
  • Konfliktitilanteiden purkaminen
  • Puolustautujan toiminta
  • Lainsäädäntö
  • Turvallisuusvälineistö

Tämä koulutus on suunniteltu juuri sinulle, joka et välttämättä halua omistaa koko elämääsi turvallisuustoiminnalle, mutta haluat kuitenkin lisätä turvallisuutta elämässäsi tekemällä arjessa oikeita valintoja. Tällä kurssilla opitaan vaivattomia ja yksinkertaisia ratkaisuja, joilla saat oman elämäsi turvallisuustason helposti moninkertaistettua.