Arki turvalliseksi

Tarvitseeko yrityksesi tai yhteisösi turvallisuuskoulutusta? Järjestämme yksityiskoulutuksia ryhmille myös kurssiaikataulumme ulkopuolella. Ota yhteyttä: info(at)turvallisuuskoulutukset.fi

Arjen turvallisuus ei synny yliluonnollisesta kyvystä toimia itsepuolustustilanteissa vaan se syntyy kyvystä tunnistaa, ennaltaehkäistä ja välttää uhkatilanteita. Eihän autoakaan opetella ajamaan sen takia, että osattaisiin toimia kolaritilanteissa vaan sen takia että kyettäisiin välttämään ja ennaltaehkäisemään ne kolaritilanteet kokonaan.

Arjen turvallisuuskoulutus tarjoaa elintärkeitä, konkreettisia ohjeita ja toimintamalleja uhkaavissa tilanteissa toimimiseen. Tässä koulutuksessa opitaan tunnistamaan, välttämään ja ennaltaehkäisemään ongelmatilanteita sekä toimimaan realistisissa uhkatilanteissa. Koulutuksessa opitaan myös tosielämän käytännön esimerkkien sekä kouluttajiemme omakohtaisten kokemuksien kautta. Kurssilla ei ole fyysisiä harjoitteita vaan pääpaino on ennaltaehkäisevässä toiminnassa. 

Arki turvalliseksi

Hinta: 75€ (sis. alv 24%)
Kesto: 4 tuntia
Sisältö:

  • Hyökkääjän motiivit
  • Omat syyt turvallisuuden tarpeeseen
  • Omien valintojan vaikutus hyökkääjän toimintaan
  • Pelko ja sen vaikutus
  • Turvallisuusajattelu
  • Turvallisuusvälineet
  • Hyökkäystavat ja niiden mitigointi

Tämä koulutus on suunniteltu juuri sinulle, joka et välttämättä halua omistaa koko elämääsi turvallisuustoiminnalle, mutta haluat kuitenkin lisätä turvallisuutta elämässäsi tekemällä arjessa oikeita valintoja. Tällä kurssilla opitaan vaivattomia ja yksinkertaisia ratkaisuja, joilla saat oman elämäsi turvallisuustason helposti moninkertaistettua.

Ilmoittautuminen: hemmo(at)turvallisuuskoulutukset.fi

Katso tulevat koulutukset kurssikalenteristamme!