Revolveritaito 1 – Revolveriammunnan peruskurssi

Revolveritaito 1

“You should not have any special fondness for a particular weapon, or anything else, for that matter. Too much is the same as not enough. Without imitating anyone else, you should have as much weaponry as suits you.”
– Miyamoto Musashi

Revolveriosaaminen on pikkuhiljaa asealalta katoava taito, jonka osaajat alkavat olemaan maailmallakin jo harvassa. Puoliautomaattipistoolien räjähdysmäinen kasvu työ- ja harrastusaseina on vuosikymmenten saatossa tehnyt revolvereista enemmän ja enemmän experttien aseita. Revolvereita on kuitenkin edelleen käytössä valtavia määriä, joten perustason ymmärrys revolvereiden toiminnasta ja niiden tehokkaasta käyttämisestä kuuluu jokaisen harrastajan yleissivistykseen. Lisäksi erilaisia revolvereita kohdataan usein myös kenttätyössä ja siksi Revolveritaito 1 sopii erinomaisesti myös kaikille jotka voivat kohdata erityyppisiä aseita työssään tai vapaa-ajalla (poliisit, sotilaat, yksityinen turvallisuusala, ensihoito, itsepuolustuslajien harrastajat yms.). Revolveritaito 1 -koulutuksessa opitaan käsittelemään tehokkaasti erilaisia revolvereita riippumatta valmistajasta, toimintaperiaatteesta tai hallintalaitteista. Tämä koulutus tarjoaa perustason ymmärryksen kaikista yleisimmistä revolverityypeistä, joten kurssin jälkeen osaat käyttää tehokkaasti lähes mitä tahansa vastaan tulevaa revolveria. Ammunnan harrastuneisuutta ei edellytetä koulutukseen osallistumiseen vaan turvallinen aseenkäsittelytaito riittää. Lisätietoa saat osoitteesta hemmo (at) turvallisuuskoulutukset.fi

Hinta: 159€ (sis. alv 24%)
Kesto: 8 tuntia
Sisältö:
Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin revolverityyppeihin sekä harjoitellaan muun muassa erilaisten toimintaperiaatteiden ja latauslaitteiden tehokasta käyttöä. Tutuksi tulevat niin erilaiset asemallit kuin erilaiset toimintaperiaatteet, hallintalaitteet, lataustekniikat ja käsittelytavatkin. Koulutuksessa ensin tutustuaan erilaisiin asetyyppeihin, jonka jälkeen niiden käyttöä harjoitellaan kattavasti käytännössä. Koulutuksen aikana kurssilaiset pääsevät ampumaan lukuisilla erilaisilla revolvereilla.

Koulutuksen jälkeen hallitset eri tyyppisten revolverien käyttöperiaatteet.

Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan lukuisilla erilaisilla eri kaliberin revolvereilla.

Kurssimaksu sisältää koulutuksen, käytettävät aseet, ratamaksun, taulut sekä kurssitodistuksen.

Kurssilla tarvittavat välineet: 100kpl .22lr, 100kpl .357mag ja 50kpl .44mag patruunaa (patruunat voi tarvittaessa ostaa kurssipaikalta. Kurssilla ammutaan vain tehdasvalmisteisia patruunoita)

Vaatimukset kurssille osallistumiseen:

  • Turvallinen aseenkäsittelytaito
  • Nuhteeton tausta

Kouluttaja
Hemmo Päiveröinen

Päiveröinen on toiminut toistakymmentä vuotta moninaisissa turvallisuustehtävissä Suomessa ja ulkomailla sekä työskennellyt 7 vuotta päätoimisena ase- ja turvallisuuskouluttajana. Päiveröinen on kouluttanut yli tuhatta ammattilaista ja harrastajaa sekä suorittanut yli 50 kansainvälistä turvallisuustehtävien ammattilaiskoulutusta mukaanlukien:

Lisätietoa: hemmo(at)turvallisuuskoulutukset.fi