Suomen sotien aseet -erikoiskurssi

Suomen sotien aseet

Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi järjestämme Suomen sotien aseet -erikoiskurssin. Koulutus sopii erinomaisesti erilaisista aseista kiinnostuneille ammunnan harrastajille ja muille asiasta kiinnostuneille. Koulutuksessa käydään läpi monia Suomen sodissa käytettyjä aseita ja niiden historiaa sekä totta kai myös ammutaan kyseisillä aseilla. Suomen sotien aseet -erikoiskurssi tarjoaa perustason ymmärryksen monista sotiemme keskeisimmistä asetyypeistä ja varusteista sekä niiden käyttötavoista. Ammunnan harrastuneisuutta ei edellytetä koulutukseen osallistumiseen vaan turvallinen aseenkäsittelytaito riittää. Lisätietoa saat osoitteesta hemmo (at) turvallisuuskoulutukset.fi

Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan lukuisilla erilaisilla sotiemme aikaisilla aseilla kuten esimerkiksi Suomi-konepistooleilla ja Pystykorva-kivääreillä.

Kesto: 6 tuntia
Hinta:
 189€ (sis. alv 24%)

Kurssimaksu sisältää koulutuksen, käytettävät aseet, käytettävät patruunat, ratamaksun, taulut sekä kurssitodistuksen.

Kurssilla tarvittavat välineet: Kaikki kurssilla tarvittavat varusteet kuuluvat kurssimaksuun.

Vaatimukset kurssille osallistumiseen:

  • Turvallinen aseenkäsittelytaito
  • Nuhteeton tausta

Kouluttaja
Hemmo Päiveröinen

Päiveröinen on toiminut toistakymmentä vuotta moninaisissa turvallisuustehtävissä Suomessa ja ulkomailla sekä työskennellyt 7 vuotta päätoimisena ase- ja turvallisuuskouluttajana. Nykyään hän toimii Varusteleka Oy:ssa tuotepäällikkönä. Päiveröinen on kouluttanut yli tuhatta ammattilaista ja harrastajaa sekä suorittanut yli 50 kansainvälistä turvallisuustehtävien ammattilaiskoulutusta mukaanlukien:

Lisätietoa: hemmo(at)turvallisuuskoulutukset.fi

Ilmoittaudu mukaan täällä