Toiminta ampuma-asetta vastaan 1

Toiminta ampuma-asetta vastaan 1

Toiminta ampuma-asetta vastaan 1 -kurssi on suunnattu erityisesti kaikille jotka voivat kohdata ampuma-aseen työssään tai vapaa-ajalla (poliisit, sotilaat, yksityinen turvallisuusala, ensihoito, itsepuolustuslajien harrastajat yms.). Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa perustason ymmärrys käsiaseista, niiden toiminnasta ja käsittelystä sekä saada tietotaitoa ampuma-asetta vastaan toimimisesta. Kurssin jälkeen kurssilainen ymmärtää myös, että miten ampuma-asetta vastaan on järkevää suojautua. Aiempaa kokemusta ampuma-aseista ei edellytetä. Lisätietoa saat osoitteesta hemmo (at) turvallisuuskoulutukset.fi

Hinta: 179€ (sis. alv 24%)
Kesto: 8 tuntia
Sisältö:
Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin käsiasetyyppeihin ja niiden toimintaperiaatteihin sekä käsitellään ampuma-asetta vastaan toimimisen aihe-alueita. Tutuksi tulevat niin erilaiset käsiasemallit, kaliberit, suojavälineet kuin aseenkäsittelytekniikatkin. Koulutuksen aikana kurssilaiset pääsevät myös ampumaan lukuisilla erilaisilla käsiaseilla.

Kyseessä ei siis ole ampumaurheilun tai itsepuolustuksen tekniikkakurssi vaan tietotaitoa ja turvallisuutta aseuhkatilanteissa lisäävä koulutus. Koulutus soveltuu niin turvallisuusammattilaisille kuin turvallisuudestaan huolehtiville siviileillekin

Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan käsiaseilla. Jatkokurssilla, Toiminta ampuma-asetta vastaan 2, käsitellään pitkiä aseita (kiväärit & haulikot) vastaan toiminta.

Kurssimaksu sisältää kaiken tarvittavan: koulutuksen, käytettävät aseet, patruunat, harjoitustarvikkeet, ratamaksun, taulut sekä kurssitodistuksen.

Kurssilla tarvittavat välineet: Omia varusteita ei tarvita

Vaatimukset kurssille osallistumiseen:

  • Nuhteeton tausta

Tulevat koulutukset

 

Kouluttaja
Hemmo Päiveröinen

Päiveröinen on toiminut toistakymmentä vuotta moninaisissa turvallisuustehtävissä Suomessa ja ulkomailla sekä työskennellyt 7 vuotta päätoimisena ase- ja turvallisuuskouluttajana. Päiveröinen on kouluttanut yli tuhatta ammattilaista ja harrastajaa sekä suorittanut yli 50 kansainvälistä turvallisuustehtävien ammattilaiskoulutusta mukaanlukien:

Lisätietoa: hemmo(at)turvallisuuskoulutukset.fi